Kennismaken en rondleiden

Binnenkijken en sfeer proeven.

Het is prettig als ouders een weloverwogen keuze maken voor het onderwijs van hun kinderen. Nieuwe ouders geven we uitgebreid informatie over de school. Bij elk verzoek tot inschrijving maken wij persoonlijk kennis met u en uw kind(eren). In het kennismakingsgesprek krijgen u en uw kind een rondleiding door de school en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen.

Rondleiding en kennismaken

Ben je benieuwd hoe leuk onze school aan de binnenkant is en wil je de sfeer komen proeven? Neem dan contact met ons op voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek.

In een klein uurtje vertellen wij je alle ins en outs over onze school, lopen we samen door het gebouw en kunnen wij jouw vragen beantwoorden zodat jij een weloverwogen beslissing kan nemen.

Voor het eerst naar de basisschool

Dat is een grote stap voor kleine voetjes… maar wij staan klaar om uw kind hierin te begeleiden. Voorafgaand aan de eerste schooldag zal er een intakegesprek plaatsvinden met de leerkracht van uw kind en mag uw kind een aantal dagdelen komen wennen.

Wanneer uw kind vier jaar geworden is start de basisschooltijd. Als het mogelijk is ontvangen wij graag uw aanmelding rond de derde verjaardag van uw kind zodat wij zicht houden op de instroom van nieuwe kinderen.

Leerlingen van een andere school

Kinderen die van een andere school komen geven wij ook graag de ruimte om kennis te laten maken met de school en hun nieuwe klasgenoten. Wanneer de overplaatsing doorgang kan vinden, bekijken we graag samen met u welke mogelijkheden hiervoor zijn.

Een kennismakingsgesprek

Via onderstaand formulier kunt u uw interesse voor een kennismakingsgesprek kenbaar maken. U kunt ons ook bellen op 0118465261.

Kennismakingsformulier

Onderdeel van
Onze Wijs
Onze Wijs Christelijk basisonderwijs