Unitonderwijs

Wij bouwen samen met onze kanjers aan een stevige basis voor de dag van morgen!

Wij bieden uw kind een veilige thuishaven, een plek waar kennis en ervaringen opgedaan kunnen worden die nodig zijn om, na de basisschool, verder te bouwen aan zijn of haar toekomst. Uw kind gaat hier op expeditie, soms samenwerkend en soms juist alleen.

Met plezier leren we hier nieuwe dingen en we verwonderen ons over de wereld.

Doordat uw kind medeverantwoordelijk is voor dat wat het bij ons leert, zullen we samen in de gaten houden of we de juiste koers nog varen. Doordat ons onderwijs georganiseerd wordt in units zijn uitstapjes naar een ander niveau makkelijk te maken, wij maken het aanbod passend bij de onderwijsbehoefte van uw kind.

Bij ons op school is veel aandacht voor de vakken rekenen, taal en lezen. Wij dagen uw kind uit om zichzelf vast te bijten in die ene moeilijke som of juist even weg te dromen in dat fijne boek.

Ook leren wij de kinderen trots te zijn op de doelen die het behaalt en we vieren samen de successen. Wij leren uw kind ook door te zetten als het even niet zo makkelijk gaat en vergroten de zelfstandigheid om te komen waar het kind heen wilt.

Tijdens de reis door de units heen is oriƫntatie op de wereld ook van groot belang. We leren de kinderen zich te verdiepen in iets wat hij of zij interessant vindt en stellen of beantwoorden kritische vragen.

Wij coachen uw kind bij het leren leren en houden dit proces nauwlettend in de gaten.

Uw kind leert zich onderweg ook verantwoordelijk te voelen voor de mensen en spullen om zich heen. In de onderbouwunit wordt hiermee geoefend in de ruimtes waar het kind speelt en leert, in de middenbouw bereiden we dit uit naar zorgen voor de hele unit en de kinderen in de bovenbouw richten zich op de hele school.

Met deze positieve en respectvolle houding kan uw kind vol vertrouwen op de volgende bestemming af.

MG 8720

Onderdeel van
Onze Wijs
Onze Wijs Christelijk basisonderwijs