Kennismaken en rondleiden

Wij zijn blij met uw belangstelling voor onze school!

Het is prettig als ouders een weloverwogen keuze maken voor het onderwijs van hun kinderen. Nieuwe ouders geven we uitgebreid informatie over de school. Bij elk verzoek tot inschrijving maken wij persoonlijk kennis met u en uw kind(eren). In het kennismakingsgesprek krijgen u en uw kind een rondleiding door de school en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen.

Vierjarigen

Ouders die hun kind willen aanmelden op onze school worden verzocht dit ruim van tevoren te doen. Aan nieuwe ouders adviseren wij dit rond het derde levensjaar te doen. Kinderen mogen vanaf de dag dat ze 4 jaar worden naar onze school. Voor die tijd mogen zij in overleg met de leerkracht een aantal dagdelen komen kennismaken.

Leerlingen van een andere school

Kinderen die van een andere school komen, kunnen ook het beste ruim van tevoren worden aangemeld. Dan kunnen we met elkaar afstemmen welke mogelijkheden er zijn. Wanneer de overplaatsing doorgang kan vinden, bekijken we welke mogelijkheden er zijn om de kinderen verder te laten kennismaken met de school en hun nieuwe klasgenoten.

Een kennismakingsgesprek

U kunt bellen of mailen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door onze school.

Kennismakingsformulier